Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

De nieuwe MixMaster Combo De alleskunner

De nieuwe MixMaster Combo lijkt de ideale vriend voor iedere hobbykok en kookliefhebber.

De alleskunner MixMaster ComboPerfecte, verse pasta draaien, ambachtelijke worst maken, noten malen, enzovoorts. Met de MixMaster Combo kan dit allemaal thuis. Door de pastaroller te koppelen aan de machine, en het vers geknede deeg erdoorheen te draaien, maak je gladde pastavellen. Snijd deze vervolgens moeiteloos tot mooie spaghetti of tagliatelle met de andere koppelstukken.

Buiten de toepassingen met de koppelstukken blijft de Combo een MixMaster, met de mengcapaciteit die men van Espressions gewend is. De machine is ondanks de krachtigere motor nog steeds stil in gebruik. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen voor de passende snelheid per klus. Snelheid en duur worden op het Lcd-scherm weergegeven. De ingebouwde 'slow-start' zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat.

Verkoopadviesprijs: € 499,--

MixMaster Combo

IT&M
Overal ter wereld zijn specialisten bezig met het professioneel creëren van hoogwaardige keukenapparatuur. IT&M excelleert in het herkennen van de elite. Producten die van een dusdanige kwaliteit zijn dat het label ''door passie ontwikkeld'' erop geplakt mag worden, kunnen worden opgenomen in de eregalerij die IT&M aan de Benelux presenteert. IT&M signaleert passie wanneer een product in gebruiksgemak buitengewoon doordacht is. Expertise en liefde voor het metier komen daar samen met volmaakte techniek. Uiteraard komen producten alleen in aanmerking voor IT&M als er sprake is van eersteklas materiaalgebruik en magnifiek design.
www.itmonline.nl

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo