Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

Beveilig je huis tijdens de donkere (feest)dagen met de SPEEDLINK Home Security Kit

SPEEDLINK, een eigen merk van Jöllenbeck GmbH, presenteert een Home Security Kit voor gebruik binnenshuis voor een instapprijs.

SPEEDLINK Home Security KitDe kit is beschikbaar in een premium- en basisversie, elk met een verschillend aantal onderdelen. De basisversie bestaat uit een Slimme IP Cam, een Slimme Stekker, twee Slimme Raamsensoren voor deuren en ramen en een Slimme Bewegingssensor. De Home Security Kits zijn nu verkrijgbaar via onder andere Bol.com.

Met de Home Security Kit van SPEEDLINK kunnen gebruikers gerust zijn, zelfs onderweg. Er is bijna geen technische kennis nodig om de kit te installeren; het systeem is binnen 15 minuten geïnstalleerd en werkend. Het is daarbij zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te passen dankzij de app, die gratis beschikbaar is voor download voor Android en iOS apparaten. De onopvallende onderdelen hebben een handig formaat, met een wit, klassiek design. Dit stelt gebruikers in staat ze overal uit het zicht te installeren. Een belangrijk onderdeel is het 360° horizontaal roteren van de camera en de mogelijkheid om de camera 100° verticaal te kantelen, zodat de gehele ruimte in de gaten gehouden kan worden.

{div float:left}

{/div}Het stijgende aantal inbraken laat zien hoe belangrijk het is om je huis te beschermen. De SPEEDLINK Home Security Kit werkt ook als afschrikmiddel tegen inbrekers. Door het gebruik van een micro-SD kaart (kaarten tot 32 GB worden ondersteund) start de camera automatisch met opnemen bij de detectie van beweging. Tegelijkertijd activeert het systeem een alarm en dankzij de Alarmfunctie wordt ook een pushbericht en een e-mail verstuurd naar maximaal drie e-mailadressen. Door het handige tweeweg-communicatiesysteem kan de potentiële binnendringer worden vastgelegd. De live videostream geeft de gebruiker een volledig beeld van wat er aan de hand is, waarbij er foto's gemaakt kunnen worden van de videostream. De app kan door iedereen tegelijkertijd gebruikt worden, dus de hele familie kan het systeem benaderen.

De Slimme IP Cam is ook zeer divers. Dankzij de nachtzicht modus kan de camera dag en nacht gebruikt worden. Zorgzame ouders kunnen ook snel even in het wiegje kijken, zelfs als de kamer volledig verduisterd is, zonder dat ze op hoeven te staan. De kit is ook een geweldige investering voor huisdiereigenaren: of ze nu op kantoor zijn of uit winkelen, gebruikers kunnen op afstand thuis een oogje in het zeil houden.

"We hebben de trends in de markt zorgvuldig bekeken en hebben geprobeerd een complete thuisbeveiliging kit aan te bieden die snel en gemakkelijk te installeren is," aldus Narges Nekzad, productmanager bij Jöllenbeck GmbH. "Omdat het aantal inbraken altijd oploopt, geeft de Home Security Kit gebruikers de kans om constant een oogje in het zeil te houden, waar ze zich ook bevinden."

Gebruikers profiteren ook van de Duitse privacywetten die tot de strengste ter wereld behoren, omdat de server die de data aanvragen beheert in een Duits datacenter staat.

De kit kan naar wens flink uitgebreid worden. De basisversie ondersteunt maximaal 64 sensoren en 3 Slimme Stekkers per camera, die allemaal aanvullend verkrijgbaar zijn. Daarbij kan de app tot 16 camera's tegelijk aansturen. Dit betekent dat de kit maximaal 256 sensoren op ramen en deuren ondersteunt, waarmee het volledige huis compleet beschermd is. De Home Security Kit is nu verkrijgbaar voor € 229,99 (basisversie) en € 329,99 (premiumversie).

 

Bestel direct bij  Bol.com

 

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo