Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

Cool XXL Küppersbusch introduceert nieuwe Amerikaanse koel-vrieskast

 Overvolle koelkasten en volgestopte vriesvakken behoren met de nieuwe Küppersbusch koel- en vrieskast in XXL-formaat tot het verleden.

Cool XXL Amerikaanse koel vrieskastMet een inhoud van ongeveer 550 liter biedt de KE 9750-0-2T veel plaats om levensmiddelen overzichtelijk op te bergen. Door het in de deur geïntegreerde ‘friscenter’ heb je met één druk op de knop de beschikking over ijsklontjes, crushed ice of gekoeld drinkwater. Groente en fruit berg je het beste op in de FreshBox waarin de vochtigheid instelbaar is. Zo blijven ook tere levensmiddelen lang vers.

De opbergvakken (VarioBoxes) in de deur van het koelgedeelte laten zich afhankelijk van de inhoud individueel in hoogte verstellen. In het vriesvak zorgt de NoFrost-Technologie voor een constante temperatuur zonder dat de levensmiddelen bederven.

De extra-grote Side-by-Side koel- en vrieskast is in vier designvarianten verkrijgbaar. Met een rvs bekleding, in zwart of wit en als inbouwversie met een rvs-front.
Technische info in het kort:
• NoFrost-Technologie
• VarioShelves (in hoogte verstelbaar in koelgedeelte)
• FreshBox (fruit en groente vak met eigen vochtigheidsregeling)
• VarioBox (in hoogte verstelbaar in de deur) Inhoud 549 liter (379 koel en 170 liter vries)
• Elektronische temperatuurregeling en -indicatie
• Elektronisch fris centrum voor ijsklontjes, crushed-ice en water
• Intern waterfilter met wisselindicatie
• Wateraansluitslang
• Opstelling tegen wand mogelijk
De koel- en vrieskast KE 9750-0-2T is vanaf nu verkrijgbaar. Netto verkoopprijs: € 3849,-.

{div float:left}

{/div}Over Küppersbusch
Küppersbusch Hausgeräte GmbH, gevestigd in Gelsenkirchen is een internationaal opererende leverancier van premium keukenapparatuur. De naam Küppersbusch staat voor innovatie en traditie sinds 140 jaar. Met kennis, creatieve ideeën ontwikkelt het bedrijf toonaangevende technologieën die nieuwe normen voor moderne keukenapparatuur stellen. Küppersbusch is een full-range leverancier. Küppersbusch biedt een totaal assortiment keukenapparatuur van ovens tot spoelbakken, alles in één hand. Het bedrijf wint regelmatig nationale en internationale design awards voor het ontwerp van de keuken producten.
Informatie bij: www.kuppersbusch.nl

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo