Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

Hästens opent nieuwe winkel in hartje Utrecht

De nieuwe Hästens Store Utrecht heeft recentelijk haar deuren geopend.

Hästens heeft zich hiervoor in het rijksmonument aan de Oudkerkhof 27 in Utrecht gevestigd. Op 16 februari wordt dit gevierd met een exclusief openingsfeest. Het luxe Zweedse beddenmerk blijft in Nederland groeien aan populariteit, de vestiging in Utrecht is de vierde vestiging die in het afgelopen jaar nieuw is geopend. Daarmee groeit Hästens naar 18 vestigingen door het hele land.



“In onze winkel is alles erop gericht om onze klanten in de watten te leggen en ze optimaal te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe bed”, aldus eigenaar Hessel Lubbers. “We zien ernaar uit om onze klanten te adviseren en te verblijden met een heerlijk nieuw Hästens bed.”


Elke Hästens Store weerspiegelt op haar eigen manier de exclusieve en custom-made ervaring die essentieel is voor de Hästens-charme. Achter de nieuwe Hästens Store in Utrecht gaat jaren Hästens-ervaring schuil. De adviseurs in deze Store zijn stuk voor stuk in Zweden opgeleid om de Hästens experience op de juiste manier aan de klant over te brengen.



Naar het juiste Hästens verkooppunt in Utrecht is lang gezocht. Uiteindelijk kwam dit rijksmonument, waarvan de pui is ontworpen door architect en meubelontwerper Gerrit Rietveld, op een stijlvolle locatie in het centrum van Utrecht vrij. Hessel Lubbers: “De ambiance van dit pand en diens rijke geschiedenis sluit naadloos aan bij wat we met Hästens Store Utrecht willen uitstralen.”

Over Hästens
Sinds 1852 streeft Hästens naar het beste bed dat resulteert in de beste slaap. De bekwame ambachtslieden zijn actief in het atelier in Köping in Zweden en werken al generaties lang aan het perfectioneren van de bedden. Elk Hästens-bed is handgemaakt. Er wordt bij het produceren alleen gebruikgemaakt van superieure en natuurlijke materialen. Dit ooit zo bescheiden familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant, retailer en koninklijke hofleverancier van de beste superieure bedden. Hästens is actief in 36 landen en heeft meer dan 200 partners in Europa, Azië en Amerika.

Hästens Store Utrecht, Oudkerkhof 27, 3512 GJ Utrecht
Tel. 030 - 307 57 27

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo