Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

Het hele weekend productdemonstraties en gratis kleuradvies bij Hornbach Best

Amerikaanse verfgigant komt naar Hornbach Best

Een primeur voor Best en omgeving: vanaf aanstaande donderdag is het Amerikaanse verfmerk Valspar® verkrijgbaar bij Hornbach Best. Valspar® is een van de toonaangevende merken van Sherwin-Williams®, de grootste verfproducent ter wereld. De verf staat bekend om de uitstekende kwaliteit en de Exact Colour Matching technologie. Best is de eerste plaats op het Europese vasteland waar de producten van Sherwin-Williams verkrijgbaar zijn. Verfliefhebbers kunnen hun hart ophalen, het assortiment van Valspar kent maar liefst 2,2 miljoen kleuren.

Exact Colour Matching technologie
“Valspar is een geweldige toevoeging aan ons bestaande verfassortiment”, laat Hans van Bemmel, Hoofd Inkoop weten. “Met de komst van Valspar bieden we consumenten en professionals het grootste aanbod in tinten en kleuren.” Uniek is de Exact Colour Matching technologie van Valspar. Daarmee is elke gewenste kleur leverbaar. “Op zoek naar verf in de kleur van je gordijnen, je lievelingstrui of favoriete woonaccessoire? Neem de staal of het complete product mee. De geavanceerde Valspar kleurscanner scant het product en maakt verf in exact dezelfde tint. Valspar is de enige ter wereld die dit kan”, aldus Hans van Bemmel.

Productdemonstratie en gratis kleuradvies

Met het winterseizoen voor de deur, breekt ook de tijd aan het interieur op te frissen. Tijdens het Valspar-introductieweekend, van 23 tot en met 26 november, staan verfexperts en interieurstylisten klaar om kleuradvies te geven. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Hans van Bemmel: “Stylisten laten je zien welke kleuren bij jouw interieur passen, hoe je met kleur kunt spelen en natuurlijk welke kleurtrends we deze winter verwachten. Onze verfexperts gaan nog een stapje verder en tonen hoe gemakkelijk de verf is aan te brengen. Valspar verf heeft een perfecte dekking. Daarmee kun je dus ook over printbehang heen verven. Meer handige tips ontdek je tijdens de productdemonstratie die ook het hele weekend gratis gegeven wordt.”

Over Sherwin-Williams
De naam Sherwin-Williams is mogelijk onbekend. Maar het bedrijf, dat opgericht is in 1866, heeft heel wat bekende gebouwen in de verf gezet. Zoals het Witte Huis in Washington, de Freedom Tower in New York en de Golden Gate Bridge in San Francisco. En dichter bij huis: de bekende Londense dubbeldekkers zijn voorzien van een Valspar rode verflaag. Sherwin-Williams is uitgeroeid tot wereldmarktleider in verven en coatings. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cleveland, Ohio. Wereldwijd heeft het bedrijf ruim 60.000 medewerkers. Hornbach Best is het eerste verkooppunt van Valspar verf op het Europese vaste land. Introductie in andere Hornbach vestigingen en verkoop via de webshop van Hornbach vinden later in het jaar plaats.

Over HORNBACH

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. In Nederland bestaat Hornbach nu twintig jaar en telt het inmiddels dertien vestigingen. Hornbach won in 2017 voor de twaalfde keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’. Tevens is Hornbach bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle Hornbach-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo