Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

Beurs Eigen Huis in oktober boordevol duurzame en energiezuinige oplossingen!

Voor goed advies voor je bouw-, verbouw- of verhuisplannen is Beurs Eigen Huis al jaren het juiste adres.

Beurs Eigen Huis 6 t/m 8 oktober 2017, Jaarbeurs UtrechtEn komende editie is er meer dan ooit aan duurzame en energiezuinige oplossingen te vinden. Kom inspiratie opdoen en bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Kom langs en realiseer ook jouw ‘groene’ droomhuis!
GROEN BOUWEN OF VERBOUWEN
Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht?

En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken en er zijn vele aanbieders op de markt. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes.ALLE EXPERTS ONDER EEN DAK

Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je ‘groene’ droomhuis aanwezig. Architecten, aannemers en bouwadviseurs, maar ook heel veel aanbieders van duurzame en energiezuinige oplossingen. Van isolatie en klimaatsystemen tot energieopwekking middels warmtepompen en solarsystemen.


‘GROEN’ LEVERANCIERS: VAN ZONNEPANELEN TOT VLOERISOLATIE


Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen bij Adepa Solar en Sungevity. Je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp. Bij de stands van Van Bruchem Duurzaam en Samsung Ambrava vertellen ze je meer over de mogelijkheden. Een goed klimaatsysteem is een must voor je ‘groene’ droomhuis. Kom inspiratie opdoen bij Jaga en SpeedComfort. En kan je isolatie-advies gebruiken, neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld Tonzon, Isoschelp, Pluimers, Isobooster en Alpine Isolatie.

‘GROENE’ SPREKERS
Ook op het sprekerspodium is aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Stichting Passief Bouwen geeft dagelijks een interessante presentatie over comfortabel en energiezuinig bouwen. Bouwkundig specialisten van Vereniging Eigen Huis vertellen meer over ‘Wonen in een superenergiezuinig huis’ en de Financieel specialisten geven advies over het ‘Financieren van Energiebesparing’.

VOOR IN DE AGENDA
Datum & Locatie | 6 t/m 8 oktober 2017, Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden | 10 – 17 uur
Entreeprijs | kassa € 16, voorverkoop € 12,50
Info & tickets | www.realiseerjedroomhuis.nl

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo