Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Home

Bouwspeciaalzaak Bauhaus opent in Hengelo

Bauhaus

Bouwspeciaalzaak Bauhaus opent in Twente

Met vrolijke kruiwagen-challenge in de vroege ochtend van vrijdag 14 april

Op 14 april a.s. opent BAUHAUS aan Het Plein in Hengelo het tweede filiaal van het internationale bouwcentrum. Met 120.000 producten, 15.000 vierkante meter winkelruimte en speciale afdelingen zoals de Stadstuin, Badkamerland en een echte drive-in, zijn de Twentse doe-het-zelvers en tuinliefhebbers er straks niet meer weg te slaan.

Opening op 14 april met kruiwagen-challenge

Om de opening een feest te maken organiseert Bauhaus een kruiwagen-challenge: Wie op 14 april voor 07:00 uur bij het filiaal van Bauhaus aan het Plein in Hengelo staat maakt kans op één van de twintig Bauhaus waardecheques van 1000 euro. Enige voorwaarde: neem een kruiwagen mee. Vestigingsmanager Jeroen Christenhusz: “Bij de opening van het filiaal in Groningen leverde dat bijzondere creaties op: een man met een minikruiwagen op zijn helm en zelfs een bespannen kruiwagen, met Shetlander! Ik ben heel benieuwd waar de Twentenaren mee komen. Het wordt in ieder geval één groot feest!”.

Bijzondere service 
Bauhaus is al in 19 landen actief en heeft geleerd naar klanten te luisteren. Daardoor is het serviceniveau erg hoog. Het adviserend personeel bestaat dan ook uit écht deskundige medewerkers; gereedschap lenen is altijd de eerste dag gratis en als je wilt regelt Bauhaus installatie of montage bij je thuis, met inzet van vakmensen uit de buurt. Bij elk project is de montagecoördinator van Bauhaus de directe contactpersoon voor de klant.


Toch zelf  aan de slag?

Je kunt je auto - met of zonder aanhanger-  soepel naar binnen rijden om je bouwmaterialen direct in te laden in de Bouwmaterialen drive-in. Geen gesleep dus en gewoon achter het stuur langs de kassa. 
 

Speciaalzaken
Bauhaus verenigt vijftien speciaalzaken onder één dak: Van bouwmaterialen en ijzerwaren tot parket en sanitair. De Stadstuin is een van de hoogtepunten van Bauhaus. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor je tuin of balkon. En natuurlijk ook een breed aanbod aan gezellige accessoires. Ook hier weer medewerkers met hart voor hun vak en … groene handen.
 

BAUHAUS Nederland C.V. is een 100% dochter van INTERBAUHAUS AG, Zwitserland. De vestiging Hengelo krijgt 140 medewerkers. Met de opmars in Nederland is het bedrijf inmiddels actief in 19 landen in Europa. BAUHAUS Nederland heeft de ambitie om zo snel mogelijk landelijke dekking te hebben, met circa vijftien vestigingen. www.bauhaus-nl.com
 

BAUHAUS is gevestigd op Het Plein 10 (Westermaat), in Hengelo (OV). Openingstijden: van maandag t/m vrijdag 07.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag 08.00 uur tot 18.00 uur en zondag 11.00 uur tot 17.00 uur.

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo

 

 

 

 
<