Het-woonplein.nl

Huis-en tuin ideeën woonwinkel en tuincentrum

Bijzondere badkamervloeren

Bijzondere badkamervloeren creëren met PVC Vloeren

Bij badkamervloeren is het van essentieel belang dat ze bestand zijn tegen water. Een praktisch en tegelijk origineel alternatief voor de meer traditionele tegelvoer is een vloeroplossing in pvc-stroken. Badkamers kunnen met deze pvc vloeren heel sfeervol worden ingericht.

Lees meer: Bijzondere badkamervloeren

Maison Berger - Viert 120 jarig jubileum

 Lampe Berger Paris wordt Maison Berger Paris, het moedermerk waaronder het volledige productassortiment valt. Lampe Berger is daarmee een productcategorie geworden. De benaming Lampe Berger omvat niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegeld. Naast de Lampe Berger (luchtreiniger) zijn nu ook parfumverspreiders met sticks en geurkaarsen verkrijgbaar in de collectie. Maison Berger wordt de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.

Lees meer: Maison Berger - Viert 120 jarig jubileum

CREËREN UNIEKE COLLECTIE FOTOBEHANG

KEK AMSTERDAM EN TEXTIELONTWERPER ROOS SOETEKOUW CREËREN UNIEKE COLLECTIE FOTOBEHANG

unieke collectie fotobehang

Ontwerpster Roos Soetekouw studeerde textielontwerp aan het Amsterdam Fashion Institute, ontwierp kamers voor The Hotel Exchange én heeft in samenwerking met KEK Amsterdam nu ook een unieke collectie fotobehang op haar naam staan. Haar werk kenmerkt zich door een uitgesproken verhaal en zorgvuldige detaillering, waarmee ze de kracht en schoonheid van textiel laat zien. Op basis van haar ontwerpen creëerde KEK Amsterdam supersterk fotobehang in vier verschillende designs, met elk een specifieke kleur.

Lees meer: CREËREN UNIEKE COLLECTIE FOTOBEHANG

ONTWERP JOUW PERSOONLIJKE DROOMKAST

ONTWERP JOUW PERSOONLIJKE DROOMKAST BIJ ONTWERPJOUWKAST.NL

ONTWERP JOUW PERSOONLIJKE DROOMKAST

Designkasten van hoge kwaliteit, helemaal aangepast aan de wensen van de klant: daar staat Ontwerpjouwkast.nl voor. Kies het formaat, de kleur en meer. Wil je een klep, een lade of juist een deur? Met de designtool ontwerp je snel en eenvoudig jouw persoonlijke droomkast. Maak de kast af met opties zoals Hi-Fi-voorbereiding en creëer handige uitsparingen voor kabels. Het team van Ontwerpjouwkast.nl gaat vervolgens voor jou aan de slag en creëert binnen negen weken het designmeubel dat jij in gedachten hebt. Zo komt die perfecte kast ineens wel heel dichtbij!

Lees meer: ONTWERP JOUW PERSOONLIJKE DROOMKAST

WAT IS JOUW SLAAP-DNA?

WAT IS JOUW SLAAP-DNA®? ONTDEK HET TIJDENS DE SLAAPTESTWEKEN VAN MORGANA

Wist je dat meer dan de helft van de Nederlanders moeite heeft met slapen? Een goede nachtrust begint bij een perfect passend bed. Maar hoe weet je welk bed bij je eigen lichaamsprofiel past? Ontdek jouw unieke Slaap-DNA® tijdens de slaaptestweken van Morgana én profiteer van fikse kortingen.

Lees meer: WAT IS JOUW SLAAP-DNA? 

CREËER EEN BLIKVANGER IN ELKE KAMER

CREËER EEN BLIKVANGER IN ELKE KAMER MET DE NIEUWE WANDPLANKEN VAN HOUTSPUL

CREËER EEN BLIKVANGER IN ELKE KAMER MET DE NIEUWE WANDPLANKEN VAN HOUTSPUL

Wandplanken zijn niet alleen praktisch en handig voor het opbergen van boeken of het tentoonstellen van spullen. Planken zijn tegenwoordig onderdeel geworden van de hele kamer. Wat vroeger enkel een simpele plank was, is nu een complete wanddecoratie geworden. Met de originele houten designs van Houtspul creëer je binnen een handomdraai een echte eyecatcher aan de wand.

Lees meer: CREËER EEN BLIKVANGER IN ELKE KAMER 

Scandinavische touch voor de badkamer

Het enige dat je nodig hebt in je badkamer, is comfort

De focus van de nieuwe badkamercollectie van blomus is gericht op functionaliteit, maar de serie getuigt er ook van dat blomus ook een esthetische visie heeft op het creëren van een kalm en geruststellend kader voor onze dagelijkse badkamerroutines. De nieuwe collectie bestaat uit een zeepdispenser, een klein opbergbox, een beker, een toiletborstel en een afvalemmertje en is verkrijgbaar in vijf kleuren, variërend van donker houtskoolgrijs tot gebroken wit en nuances van nougat en agave. De collectie is ontworpen door de Duitse ontwerper Nina Thöming van Flöz Design.

Lees meer: Scandinavische touch voor de badkamer

Ouderen verwachten moeilijk een geschikte woning te kunnen vinden

Merendeel ouderen houdt gemeenten of corporaties verantwoordelijk voor het moeilijk kunnen vinden van een geschikte woning

Veel ouderen (44%) hebben zich nog niet georiënteerd op het vinden van een ander huis waar ze comfortabel langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Van hen die zich daar al wel (enigszins) in verdiepten, zegt ruim 4 op de 5 (81,3%) dat er weinig geschikte woningen voor ouderen in hun gemeente voorhanden zijn. Hierdoor verwachten ze te zijner tijd (enorm) moeilijk een geschikte woning te zullen vinden. Ook houden ze de gemeenten (69,9%) en/of woningcorporaties (55,6%) verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dit type woningen. Zo blijkt uit grootschalig onderzoek* van de stichting Zilver Wonen onder ruim 3.800 personen in de leeftijd van 60 tot 80 jaar.

Lees meer: Ouderen verwachten moeilijk een geschikte woning...

Slaapkamer vaak oorzaak gezondheidsproblemen

Slaapkamer vaak oorzaak gezondheidsproblemen
GEZOND SLAPEN

‘s Nachts is het moment waarop we uitrusten en ons lichaam opladen voor de volgende dag. En hoewel lang niet iedereen 8 uur slaap nodig heeft om de volgende dag weer fit en fris op te staan, brengen we dagelijks toch zo’n 6 à 7 uur door in onze slaapkamer. Daarmee is het de kamer waarin we in ons huis de meeste tijd doorbrengen, maar tegelijkertijd ook de ruimte waarin de lucht het meest vervuild is, vaak zelfs nog viezer dan de meest vervuilde stad. Een gevolg van de straling en gifgassen afkomstig uit ons bed en andere slaapkamermeubels.

Lees meer: Slaapkamer vaak oorzaak gezondheidsproblemen

Wonen&Co de beurs groeit naar woonfestival

Dertien een ongeluksgetal? Welnee! Het team achter Wonen&Co de beurs grijpt de dertiende editie aan om groter uit te pakken dan ooit.

Wonen&Co de beurs 2018 is er één met bijzondere thema’s, gekke snacks en de nieuwste woontrends.

Wonen&Co beurs 2018

Draaide het tijdens de eerste woonbeurs, toen nog in Zuidlaren, vooral om directe verkoop. Dertien jaar later bewijst Wonen&Co de beurs zich meer dan ooit als een woonfestival. Het evenement draait om inspireren, verrassen en beleven. Van 15 tot en met 18 maart wacht Wonen&Co de beurs ruim 45.000 liefhebbers. Met 250 exposanten is het evenement tot de laatste meter uitverkocht.

Lees meer: Wonen&Co de beurs groeit naar woonfestival

Het-woonplein.nl is onderdeel van :

 

logowinkel  logo info nederland mollogo

 

 

 

 

Woonplein alles op het gebied van Wonen